Huisartsencentrum de Cordes

Recepten – Huisartsen De Cordes

Service Apotheek Hoek van Holland

De apotheek is geopend:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Apotheek Hoek van Holland
De Cordesstraat 109
3151 BK Hoek van Holland
T: 0174 38 26 32
F: 0174 38 38 77
E:


Herhaalrecept

Online herhaalservice

  • Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice.
  • Elektronische aangevraagde recepten kunnen de tweede werkdag opgehaald worden!

Herhaalnummer

  • Bel 0174 38 26 32 en toets keuze 5. Volg verdere instructies van de computer op om uw aanvraag af te ronden.
  • Óf voer via deze website het herhaalnummer en uw geboortejaar in:

Receptenservice

Wanneer u 's ochtends tijdig een recept bij uw huisarts aanvraagt, staan de medicijnen in de meeste gevallen nog dezelfde dag vanaf 15.00 uur klaar in de apotheek. Als u uw medicijnen niet zelf bij de apotheek kunt ophalen, maar wilt laten bezorgen, dan dient u dit bij het aanvragen van het recept aan de doktersassistente door te geven.

Recept ontvangen?
Faxservice

U kunt uw recepten zelf naar de apotheek faxen. Zorgt u er dan wel voor dat het recept is voorzien van de juiste naam, adres, geboortedatum en het telefoonnummer waaronder u bereikbaar bent.Het originele recept ontvangen wij graag bij het ophalen of bezorgen van de medicijnen. Het faxnummer is 0174-383877.

Recept faxen
Bezorgservice

Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen. Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact op met uw Service Apotheek.

Contact opnemen
Gratis inloopspreekuur

Iedere maandag van 10.00 tot 11.00 uur kunt u voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker tijdens het gratis inloopspreekuur.

Openingstijden