Podotherapie

Waarom Podotherapie Westland?

Doen wat werkt!

Vrij, comfortabel en klachtenvrij lopen, staan en werken. Dat gunnen wij iedereen. Wij bieden de beste zorg in de vorm van een passende oplossing. Een aanpak die werkelijk resultaat oplevert, voor minder doen wij het niet. 

Altijd dichtbij, jarenlange ervaring, een begrip in het Westland, persoonlijke aandacht, betrokken, vakkundig, samenwerking met andere disciplines – gezamenlijke inzet voor het beste resultaat.

Wij werken en kijken altijd vanuit het geheel. Als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper kijken wij verder dan alleen uw voeten. We hebben aandacht voor enkels, knieën, heupen en rug evenals uw houding en de manier waarop u staat of beweegt. Wij worden blij van een passende oplossing en een aanpak die werkelijk resultaat oplevert. Dit is veel meer dan enkel het aanmeten van zolen. Vaak is een mobilisatie, oefeningen of uitleg over de klacht al voldoende. U bent bij ons in goede handen en wordt altijd geholpen door een ervaren podotherapeut met verstand van zaken en werken, indien nodig, samen met andere disciplines zoals fysio of manueel therapeut.

Dag ochtend middag
Maandag 's-Gravenzande & Poeldijk 's-Gravenzande
Dinsdag 's-Gravenzande 's-Gravenzande
Woensdag 's-Gravenzande & Kwintsheul 's-Gravenzande & Monster
Donderdag 's-Gravenzande & Hoek van Holland & Maasland 's-Gravenzande
Vrijdag 's-Gravenzande 's-Gravenzande & Poeldijk