Huisartsencentrum de Cordes

Update dokter Petri – Huisartsen De Cordes

Beste patiënten,

Ik wil u heel hartelijk bedanken voor alle fijne berichten, kaarten en attenties die ik de afgelopen maanden van u heb mogen ontvangen! Dat is echt hartverwarmend!

Het is een zware tijd geweest, de ziekteperiode blijkt veel langer te duren dan ik in eerste instantie had verwacht. In december ben ik ook opgenomen in het ziekenhuis en uiteindelijk geopereerd.

Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter. Het herstel verloopt geleidelijk en ik blijf nog onder behandeling van het ziekenhuis. De bedoeling is nu om eerst nog verder op te knappen, maar ik hoop binnenkort een paar uur te kunnen herstarten met werken.

Dokter Heshof zal vanaf april mijn werkdagen voorlopig nog waarnemen en de assistentes zullen mijn agenda bewaken zodat ik rustig mijn werkzaamheden kan hervatten. Ik kan u dus helaas niet allemaal op korte termijn zien.

Bedankt voor al uw geduld en zeker tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Corine Petri, huisarts.