Huisartsencentrum de Cordes

Bloedprikken op De Cordes alleen op afspraak – Huisartsen De Cordes

Vanaf 11 mei kunnen patiënten alleen nog bloed laten prikken op afspraak. Dit geldt voor alle bloedprikpunten van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Een afspraak maakt u met de bloedafname en dus niet via de huisarts! Klik op onderstaande link om online een afspraak te maken.

Online afspraak maken

U kunt ook telefonisch een afspraak maken via het speciale telefoonnummer 010 – 893 00 09.

Voor kinderen jonger dan 12 jaar kunt u een afspraak maken op het speciale kinderspreekuur. Deze vindt iedere woensdagmiddag tussen 13.00 en 16.45 uur plaats in het Franciscus Vlietland, Schiedam. Wanneer u op een andere lokatie een afspraak maakt voor uw kind jonger dan 10 jaar, graag een dubbele afspraak maken, zodat ze voldoende tijd voor uw kind hebben.

Let op!
Alle bloedprikpunten zijn op de volgende dagen gesloten:

  • Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei.
  • Pinksteren, maandag 1 juni.

Hieronder vindt u de locaties waar u terecht kunt om bloed af te laten nemen. U kunt alleen op afspraak terecht. Voor het afnemen van bloed noteren wij uw persoonlijke gegevens. Hiervoor moet u uw legitimatiebewijs en uw verzekeringspas meenemen.

Ook kunt u op al deze punten patiëntmateriaal inleveren, dat bestemd is voor laboratoriumonderzoek. Voorbeelden zijn potjes urine en ontlasting. Hoe u dit op een juiste manier doet, leest u hier.

Bekijk de bloedprikpunten in:
Berkel & Rodenrijs
Hoek van Holland
Hoogvliet
Maasdijk
Maasland
Maassluis
Rotterdam
Schiedam
Vlaardingen

Attachment