Huisartsencentrum de Cordes

Dr Petri langdurig afwezig – Huisartsen De Cordes

Beste patiënten, 

Helaas moet ik u laten weten dat ik ziek ben en voor een langere periode niet zal kunnen werken. Het gaat om een lichamelijk ziekte, waarvoor ik nu behandeling krijg in het ziekenhuis, maar er is geen sprake van COVID-19 of een levensbedreigende ziekte. Ik hoop op een voorspoedig herstel, maar verwacht tegelijkertijd weken tot een aantal maanden niet te kunnen werken, en daarna mijn werk geleidelijk te hervatten.  

Mijn collega dokter Heijdra en ons team zullen hun uiterste best doen, samen met vervangende huisartsen, om ook mijn deel van de zorg voor u zo goed mogelijk voort te zetten. Ik vraag u daarvoor uw begrip en uw medewerking en ik wil u tot slot laten weten dat ik daar veel vertrouwen in heb. 

Hopelijk tot snel! 

Met vriendelijke groeten,  

Corine Petri, huisarts

Vanaf 3 november zal drs T.R. Froeling voorlopig de dinsdagen, vrijdagen en enkele maandagen werkzaam zijn.

Drs T.R. Froeling, BIG-nummer: 19920688501

Attachment