Huisartsencentrum de Cordes

Belangrijk bericht voor de patiënten van Dr de Blooy – Huisartsen De Cordes

Aan alle patiënten van dokter de Blooy:

Zoals veel van jullie al hebben gehoord, heeft dokter de Blooy een aantal weken geleden een hartaanval gehad. Afgelopen week kwam daar ook nog een nierfunctiestoornis bij.

Intussen is hij weer uit het ziekenhuis en aan de beterende hand, maar hij zal de komende tijd niet kunnen werken.

Met veel gepuzzel is het in deze moeilijke tijd gelukt om voldoende waarnemende dokters te vinden om de patiëntenzorg de komende periode te kunnen garanderen.

Wij zijn heel blij dat dokter van den Berg (die al tijdens haar opleiding afgelopen jaar in de praktijk heeft gewerkt) 2 dagen in de week zal blijven waarnemen op maandag en donderdag. Vanaf januari zal dokter Heshof (ook opgeleid in de praktijk) zich erbij voegen voor 1 dag per week en vanaf februari 2 dagen per week. De overige dagen worden met name door dokter Vellinga en dokter Niekoop ingevuld.

Wij vragen uw begrip als het niet zo gaat als u gewend bent en wellicht verschillende artsen voor uw klacht moet zien. Met hulp van de vaste assistentes zal iedereen zich volledig inzetten.

Wanneer dokter de Blooy weer zal kunnen werken is nu nog niet bekend, maar wij hopen dat dit binnen een paar maanden zal zijn.

Met vriendelijke groet,Peter en Nel de Blooy