Huisartsencentrum de Cordes

Update Dr de Blooy – Huisartsen De Cordes

Om te beginnen willen we iedereen bedanken voor alle lieve beterschapswensen. De kaartjes, de appjes en bloemen doen ons goed.

Het is nu tijd voor een update: Na de stent die gezet is op 29 oktober zijn er nog onderzoeken geweest om te kijken hoe het hart van Peter eraan toe is. Er bleek sprake van hartfalen en nieuwe stents waren geen optie, dus staat hij nu op de wachtlijst voor een bypass-operatie. Dat houdt dus in dat hij een openhartoperatie krijgt om 5 omleidingen te maken. Werken is voor hem op dit moment helaas dus geen optie.

Alle vooronderzoeken zijn geweest en nu is het wachten op een oproep dat er plaats is op het operatieschema.

Na de operatie volgen dan nog een aantal maanden revalidatie. Er is nog niets te zeggen hoe snel hij daarvan zal herstellen.

Gelukkig hebben wij dokter W. van der Weijden gevonden als langdurige waarnemer. Hij zal vanaf 15 maart de maandag tot en met donderdag de praktijk gaan waarnemen. Dokter N. Heshof blijft dan nog de vrijdagen waarnemen.

Wij hebben het volste vertrouwen in deze collega’s en hopen dat u zich bij hen op uw gemak zult voelen.

Wij vragen nogmaals uw begrip dat het anders gaat dan u altijd gewend was. De plekken op het spreekuur zijn nog steeds beperkt door de Corona maatregelen, waardoor de assistentes extra vragen moeten stellen om deze plekken zo goed mogelijk te gebruiken en voor andere klachten een telefonisch consult te regelen. Wij vragen u vriendelijk uw ongenoegen daarover niet op de assistentes af te reageren. Bedenk: wat als het uw dochter is die daar haar werk doet?

Blijf gezond en hopelijk tot snel ziens.

Groeten Peter en Nel de Blooy