Veelgestelde vragen


Een overzicht van de meest gesteelde vragen over Huisartsencentrum De Cordes.

Veelgestelde vragen

Bereikbaarheid

1Hoe kan ik Huisartsencentrum De Cordes telefonisch bereiken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag op 0174 - 21 07 20
2Wanneer kan ik bellen voor een afspraak?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag voor: 08.00-10.30 Maken van afspraken voor dezelfde dag, visites aanvragen, vragen/overleg, uitslagen opvragen. 10.30-11.00 Alleen bereikbaar voor spoedgevallen. 11.00-12.00 Bereikbaar voor het maken van afspraken, vragen, overleg en opvragen van uitslagen. Een afspraak op dezelfde dag kunnen wij niet meer garanderen. 12.00-17.00 Bereikbaar voor vragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.
3Welke keuze moet ik toetsen in het telefoon menu?
Zodra u contact heeft kunt u direct uw keuze maken. 0 - SPOED 1 - Praktijk Dr. de Blooy 2 - Praktijk Dr. Quartel 3 - Praktijk Dr. Petri & Dr. Heijdra 4 - Praktijk Dr. van Vugt 5 - Herhaalreceptenlijn 6 - Overleg voor specialisten 7 - Terugbelverzoek

Assistenten en receptionisten


Receptioniste. Aan de balie wordt u ’s morgens te woord gestaan door een receptioniste. Zij heeft niet dezelfde medische kennis als een assistente, waardoor u bij haar niet met medische vragen terecht kunt.

De assistente is het eerste telefonische aanspreekpunt in onze praktijk. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen die u heeft. Daarnaast heeft zij ook voldoende medische kennis om u met eenvoudige medische problemen verder te helpen.

Meer weten

Urineonderzoek


Bij plasklachten of vermoeden op een blaasontsteking kunt u de urine laten onderzoeken. U heeft hier geen toestemming voor nodig. Als u urine inlevert zijn we wel benieuwd naar uw klachten. Daarom hebben we een vragenlijst gemaakt. U kunt de vragenlijst invullen aan de balie bij het inleveren van de urine of hier alvast downloaden, uitprinten en invullen.

Vragenlijst

Patiëntenportaal


Onze praktijken zijn aangesloten bij het Pharmeon patiëntenportaal. In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Meer weten

Vragen over het zorgaanbod?

0174-210720


We hebben een ruim zorgaanbod waarin de medisch assistenten en praktijkondersteuners u in veel gevallen al goed kunnen helpen, maar in enkele gevallen dient een huisarts uw klacht te beoordelen.


Veelgestelde vragen
Patiëntenportaal